Az első nap

2012. július 13.
Az első nap már korán felkeltünk, felöltöztünk, reggeliztünk egy kis hawaii specialítást( aminek a nevét nem tudjuk).Ezután összeszedtük a cuccainkat, és lementünk a tengerpartra. A családban csak 3 ember tud úszni ( Cinti,Bella,Juci). 

Ezért ők nagyon élvezték az óceán habjainak simogatását. Mivel én egy picit félek a vízttől CSAK térdig mentem bele. Anya kint napozott a parton,sőt még barbítő kémmel is bekente magát.Imike, Dóri és Kata cicásat játszottak a vízbenEzután jött a NAGY CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Láttunk egy delfint!  Imike és Dóri ( a képen)nagyon örlt neki mert mindig az volt a vágyuk hogy Hawaiin úszhassanak a delfinekkel.

Így telt el a délelőtt. Ebédelni kint ettünk az óceánban. 

.Az egész család Hawaii tekercset evett KIVÉVE Imike, aki inkább Hawaii csirkét választott.Jót ettünk belőle. Délután elmentünk az esőerdőbe túrázni. Csónakáztunk, átmentünk rozoga hidakon, és fürödtünk egy vízesésben. Akkor jött el az a pillanat aminek nem kellett volna. Rám jött a hasmenés. Elég gusztustalan volt úgyhogy nem részletezném. Hál istennek vacsira rendbe jöttem. Erre az étkezésre nem  kint került sor, hanem egy puccos étteremben.

Elég későn feküdtünk le úgyanis a moziteremben filmet néztünk.
Így telt az első nap.
Szerző: nagycsalád00 | 2012. július 13.
Szavazás
Milyen a weblapom??
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...
Diavetítő
Diavetítő